top of page
BENELUX - PARİS TURU
France_header image(compressed).jpeg

BENELUX - PARİS TURU

Düseldorf - Amsterdam - Marken - Volendam
Brüksel - Brugge - Luxemburg - Normandiya - Paris

Kurban Bayramı Özel

THY ile Tüm Ekstra Turlar Dahil

16 - 23 Haziran 2024

7 Gece 8 Gün

Buluşma:

Siz saydığer konuklarımız ile Cumartesi gününü Pazar gününe bağlayan gece sabah 04:00'da İstanbul Havalimanı dış hatlar gidiş terminali Türk Hava Yolları Kontuarı önünde buluşuyoruz. Bagaj, bilet ve pasaport işlemlerimizin ardından uçuş saatimizi bekliyoruz.

1. GÜN: İSTANBUL – DÜSSELDORF – AMSTERDAM

Siz değerli misafirlerimiz ile saat 06:55'de Düsseldorf’a hareket. Yerel saat ile 09.05’de varışımızın ardından alanda bekleyen aracımız ile Amsterdam’a hareket ediyoruz.  Avrupa’nın en fazla ziyaret edilen şehirlerinin başında gelen Amsterdam “Özgürlükler Şehri” olarak biliniyor. Kanallar üzerine kurulmuş olan şehirde birbirinden güzel tarihi binaları görebilir, sınırsız gece hayatının tadını çıkarabilirsiniz. Amsterdam şehir turumuzda Dam Meydanı daha kısaca Dam, Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da bulunan bir şehir meydanıdır. Şehrin marka yapıları ve önemli aktivitelerin düzenlendiği ve şehrin en çok bilinen yerlerinden biridir. Ayrıca meydanda beyaz taştan yapılmış Ulusal Anıt bulunmaktadır. Ulusal anıt, II. Dünya Savaşı'ndaki kurbanları anmak için 1956 yılında dikilmiştir. Bu özellikleriyle Dam Meydanı, turistler için önemli bir cazibe merkezidir. Ayrıca turumuzda Kraliyet Sarayı, Çiçek Pazarı, Kırmızı Fener Sokağı görülecek yerler arasındadır. Tur sonrası otele transfer oluyoruz. Konaklama otelimizde.

2. GÜN: AMSTERDAM - MARKEN - VOLENDAM

Sabah kahvaltısını ardından rehberimizin belirdeği saatte lobby'de buluşarak Muhteşem Hollanda Turu (Marken & Volendam & Zaanse Schans)’na katılıyoruz. Marken ve Volendam kasabaları, Zaanse Schans, tekne ile Amsterdam kanallarını ve Mücevher fabrikası görülecek yerler arasındadır. Kanal turumuzda kuzeyin Venedik’i olarak adlandırılan Amsterdam’da manzara eşliğinde kanal ve köprüleri göreceğiz. Ardından dünyaca ünlü elmas fabrikasını gezeceğiz. “Hollanda’nın gerçek güzelliğini görmek isteyen Volendam’a gitmeli” şarkısına ilham veren eski bir balıkçı kasabası olan Volendam’ın liman bölgesinde geçirdiğiniz zamana doyamayacaksınız. Sonraki durağımız Marken kasabası. Kasabaya ziyaretimizde ise balıkçıların şirin ve küçük evlerdeki yaşamlarını izleyebilir ve ayrıca ucuz hediyelik eşya alma fırsatını yakalayabilirsiniz. Ardından yel değirmenleri ile büyülü bir kasaba olan Zaanse Schans’ı görme fırsatı yakalıyoruz. Tur sonrası otele transferimiz gerçekleşiyor. Konaklama otelimizde.

3. GÜN: AMSTERDAM – BRUGGE - BRÜKSEL

Sabah kahvaltısının ardından Brüksel’e hareket ediyoruz. Güzergâhımız üzerinde tablo gibi kanalları, eski köprüleri, UNESCO koruması altındaki yapıları ve çikolatası ile ünlü Brugge'u  geziyoruz. Gezimizin ardından Brüksel’e doğru yolculuğumuza devam ediyoruz. Brüksel’e varış sonrası panoramik şehir turu. Turumuzda Kraliyet Sarayı, Çin ve Japon evleri, Grand Place (şehir meydanı), Borsa Binası, Atomium Anıtı, Heysel Stadyumu ve Mannequin Pis (işeyen bebek heykeli) görülecek yerler arasındadır. Tur sonrası otele transfer oluyoruz. Konaklama otelimizde.

4. GÜN: BRÜKSEL - TRIER - LUKSEMBURG

Sabah kahvaltısının ardından Lüksemburg’a hareket ediyoruz. Varışımızı takiben panoramik akşam Lüksemburg şehir turu yapıyoruz. Turumuzda Petrus Nehri Vadisi, UNESCO Dünya Kültür Mirası olarak kabul edilen eski şehir merkezi ve dar sokakları, Anayasa Meydanı, şehir katedrali ve Dükler Sarayı görülecek yerler arasındadır. Tur sonrası siz değerli misafirlerimiz ile beraber Trier Turu’na katılıyoruz. Moselle nehri kıyısında yer alan, UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde yer alan, Almanya’nın en eski şehri olarak ünlenen, Roma döneminden kalma binaları ve eserleri ile sizi tarihte bir yolculuğa sürükleyecek olan, Alman filozof Karl Marx’ın doğduğu şehir Trier’de gerçekleştireceğimiz tur sırasında Konstantin Bazilikası Aula Palatina, Karl Marx’ın evi, şehrin tarihi ana giriş kapısı Porta Nigra ve Trier Katedrali görülecek yerler arasındadır. Tur sonrası otele transfer oluyoruz. Konaklama otelimizde.

5. GÜN: LUKSEMBURG - PARİS

Güne otelde alacağımız kahvaltı ile başlıyoruz ve ardından Paris’e doğru hareket ediyoruz ve Reims (Champagne) Turu’na katılıyoruz. Roma İmparatorluğu’na kadar uzanan tarihi ve eşsiz gotik mimarisi ile birçok Fransız kralının taç giyme törenlerine tanık olan Champagne bölgesinin en önemli ve büyük şehri Reims’te gerçekleştireceğimiz bu muhteşem tur sırasında Reims Katedrali, The Palace of Tau, Saint Remi Bazilikası ve La Porte de Mars görülecek yerler arasındadır. Ardından Paris’e yolculuğumuza devam ediyoruz. Turumuzda Eyfel Kulesi, Champs Elysees, Da Vinci şifresine konu olmuş Louvre Müzesi ve piramit, D’orsay Müzesi, Zafer Takı, Etoile Meydanı, Napolyon’un mezarı, Meclis binası, 3. Aleksandr köprüsü, 1990 yılı sanayi fuarı amaçlı yapılmış Grand Palace ve Petite Palace, 1789 Fransız devrimine konu olmuş Concorde Giyotin Meydanı görülecek yerler arasındadır. Tur sonrası otele transfer oluyoruz. Konaklama otelimizde.

6. GÜN: PARİS

Sabah kahvaltısının ardından siz değerli misafirlerimiz ile Paris Kombine Turu (Eiffel Kulesi & Seine Nehri Tekne gezisi & Montmarte Ressamlar Tepesi & Sacre Coeur Bazilikası & Notre Dame Katedrali & Fragonard Parfüm Müzesi)’na katılıyoruz. Turumuzda Eiffel Kulesinin 2. katına çıkarak bu büyülü kenti yukarıdan keşfetme şansına sahip olacaksınız. Sonrasında Seine Nehri üzerinde 1 saatlik tekne gezisi ile adalar etrafında tur atıp Paris’i ve köprülerini nehirden görmenin keyfini çıkaracaksınız. Ardından Paris’in en eski ve en yüksek tepesi olan Montmarte’a füniküler ile çıkıyoruz, Sacre ve yanındaki ressamlarıyla ünlü, bohem yaşam tarzını soluyacağınız Tertre Meydanındaki alışveriş veya portrenizi yapacağınız serbest zamanımızın ardından romanlara, şarkılara ve filmlere konu olmuş meşhur Notre Dame Katedrali’ni ziyarete gidiyoruz. Katedral gezisi sonrasında Paris’in sıfır noktasında vereceğimiz fotoğraf molasının ardından turumuzun sonuna geliyoruz ve otelimize dönüyoruz. Akşam misafirlerimiz ile rehberimizin belirleyeceği saatte lobby'de buluşarak Paris by Night Turu’na katılıyoruz. Tur sonrası otele transfer oluyoruz. Konaklama otelimizde.

7. GÜN: PARİS - NORMANDIYA

Sabah kahvaltısının ardından Muhteşem Normandiya Sahilleri & Outlet Turu’na katılıyoruz. Adını Norman halkından alan, II. Dünya Savaşının kaderini değiştiren bu bölgeye yapacak olduğumuz yolculuğun ardından ilk durak noktamız Honfleur'e varıyoruz. Honfleur'e varışımızın ardından şehir turumuza başlıyoruz. Turumuzda panoramik Normandiya Köprüsü’nün ardından balıkçıların inşa ettiği söylenen Fransa'nın en büyük ahşap kilisesi Sainte Catherine ve alışveriş sokakları görülecek yerler arasındadır. Geçmişte Vikinglerin hakimiyet kurmuş olduğu bu bölgede İskandinav mimarisini andıran evler, muhteşem sanat galerileri, tarihi marinasında tadılabilecek enfes deniz lezzetleri serbest zamanınızı keyifle geçirmenize yardımcı olacaktır. Ek olarak bölgeye özgü elma, armut aromalı yerel içecekler, bisküvileri de olmazsa olmazlarındandır. Turumuzun bir sonraki durağı olan her sene Amerikan Filmleri ve Asya Filmleri Festivalleri’nin yapıldığı Deauville’e geçmeden önce de Honfleur Outlette kısa bir alışveriş molası fırsatları değerlendirmeniz için hoş olacaktır. Plajların kraliçesi unvanlı Deauville içinse mayolarınızı ve şortlarınızı hazırlayın! Zamanınızın bir kısmını buradaki muhteşem plajlarda, Atlas Okyanusu ile Kuzey Denizi’nin birleştiği Manş Denizi’nde denize girerek geçirebilirsiniz. (*Denize girebilme durumu hava durumuna bağlıdır) Ayrıca muhteşem coğrafi özellikleri sebebiyle Parisli burjuvaların uğrak yeri olarak bilinen ve Paris'teki ünlü Champs-Elysées Caddesi’nden esinlenilerek dizayn edilen sahil şeridine bayılacaksınız. Ünlü Casino Barrière, filmlere pek çok defa set olmuş ünlü Le Normandy oteli ve şık alışveriş caddesi Rue Eugène Colas turumuzda görülecek yerler arasındadır. Ardından sonraki durağımız birbirinden ünlü markaları çok avantajlı fiyatlara bulabileceğiniz, alışveriş için en güzel adreslerden biri olan Outlet. Alışveriş molası sonrası tur bitimiyle birlikte otele dönüyoruz. Konaklama otelimizde.

8. GÜN: PARİS - İSTANBUL

Sabahın erken saatlerinde otelden çıkış yaparak Paris Havalimanı’na transfer. Bagaj ve check-in işlemlerinin tamamlanmasının ardından İstanbul'a hareket. İstanbul'a varış ve turumuzun sonu.

UÇUŞ BİLGİLERİ

GİDİŞ       16 Haziran 2024    İSTANBUL – DÜSELDORF             Biniş Saati: 06.55   İniş Saati: 09.05

                

DÖNÜŞ    23 Haziran 2024    PARİS - İSTANBUL                        Biniş Saati: 11.00  İniş Saati: 15.35            

amsterdam.jpeg

Amsterdam

brüksel.jpg

Brüksel Şehir Meydanı

Dam Square.jpg

Dam Meydanı

reims katedral.jpg

Reims Katedrali

volendam.jpg

Volendam

paris seine.jpg

Paris Seine Nehri

GEZİ BEDELİ

İki Kişilik Odada Kişi Başı

1600 € Nakit Ödeme

Tek Kişilik Oda Farkı

400 €  Nakit Ödeme

0 - 1,99 Yaş Çocuk Ücreti

250 € 

2 - 11,99 Yaş Çocuk Ücreti

1550 €

Geziye Dahil Olan Hizmetler

  • Türk Hava Yolları ile Düseldorf-İstanbul gidiş , Paris - İstanbul dönüş uçak bileti

  • 3* & 4* otellerde 7 gece kahvaltı dâhil konaklama

  • Havalimanı-otel-havalimanı transferleri

  • Tüm şehirler arası transferler

  • Muhteşem Hollanda Turu (120 €)

  • Reims & Champagne Turu(40 €)

  • Trier Turu(40 €)

  • Paris Kombine Turu(85 €)

  • Paris by Night Turu(45 €)

  • Muhteşem Normandiya Sahilleri & Outlet Turu(85 €)

  • Brugge Kenti Turu(45 €)

  • Panoramik Amsterdam, Lüksemburg, Paris ve Brüksel şehir turları

  • Şehir vergileri (25 EUR)

  • Profesyonel Türkçe rehberlik hizmetleri

Geziye Dahil Olmayan Hizmetler

  • Vize Ücreti (200 Euro)

  • Yurtdışı çıkış harcı (150 TL)

  • Seyahat Sağlık Sigortası (15 Euro)

  • Paket fiyatına dâhil olduğu açıkça belirtilmemiş her türlü hizmet

  • Kişisel harcamalar

  • Şoför ve rehber bahşişleri

  • Müze ve Ören yeri giriş ücretleri

Turumuza Çıkarken

  • Rahat Kıyafet, Rahat ayakkabı (önceden giyilmiş), Terlik, Şapka, Şemsiye veya Yağmurluk, Hırka

  • Diş Macunu ve Fırça, Kişisel Temizlik Malzemeleri, Kozmetik, Şampuan, Rutin kullanılan ilaçlar, Lens  Solüsyonları

  • Mini Dikiş Seti, Çakı, Not Defteri, Harita, Adres ve Telefon defteri

  • Cep Telefonu ve Şarj Aleti, Güneş Gözlüğü

  • Nüfus Cüzdanı, ATM Banka Kartlarınızı Unutmayınız.

Evden Çıkarken

  • Elektrik-Gaz ve Su kontrollerini, evcil hayvanlarınızın ve çiçeklerinizin bakımını, kapı ve pencerelerinizi kapatmayı, değerli eşyalarınızı emniyete almayı unutmayınız.

FARMATUR.com.tr sitesinde yer alan tüm metin, resim ve içeriklerin telif hakları farmatur.com.tr’a aittir. Hiçbir şekilde basılı veya elektronik bir ortamda izinsiz kullanılamaz.Sitemizde yer alan programlar, örnek programlardır. Yol, hava ya da mücbir sebepler dolayısıyla değişilik yapma hakkı acentamız ve rehberimiz sorumluluğundadır.Tüm otel bilgileri , fiyatlar ve programlar bilgilendirme amaçlı olup, değişiklik arz edebilir. Otel kategorileri ve yıldız sayıları T.C. Turizm Bakanlığı tarafından belirlenir.Tesislerin süreç içinde değiştirdikleri yıldız sayıları yine bakanlık tarafından kontrol edilir.FARMATUR otellere ait belirtilen yıldız sayılarının bilgisi oteller tarafından acentemize verilmiş olup tavsiye ötesine geçmemektedir. FARMATUR bu bilgilendirmeden dolayı sorumlu tutulamaz. Bu internet sitesinin kullanıcıları farmatur.com.tr Site Kullanım Kurallarını ve Gizlilik Politikasını kabul etmiş sayılırlar.

uçaklı istanbul turu
7.24.png
bottom of page