top of page
GÜZEL EGE

GÜZEL EGE

Bozcaada – Assos - Edremit – Ayvalık
Cunda Adası - İzmir - Çeşme - Alaçatı - Şirince
08 - 12 Mayıs 2024
 4 Gece – 4 Gün

HAREKET : 
Siz saygıdeğer konuklarımız ile saat 20.30’da Konya Devlet Tiyatrosu önünden Geyikli'ye hareket ediyoruz. Akşehir, Afyon, Uşak ve Salihli güzergâhını takiben rehberimizin anlatımı, deneyimli kaptanlarımızın güvenli sürüşü ile rahat ve keyifli bir yolculuk yapıyoruz.

1.GÜN : 
Sabah saatlerinde Geyikli feribot iskelesine ulaşıyoruz. Özel bir tesiste alacağımız sabah kahvaltısı sonrasında feribot ile Bozcaada’ya ulaşıyoruz. Adanın sakin atmosferi içerisinde, Arnavut kaldırımlı taş sokaklarda yürüyerek turumuza başlıyoruz. İlk olarak adanın merkezine yer alan ve göz kamaştıran Kale’yi geziyoruz. Gezimiz sonrası dar sokaklardan yürüyerek Ege ve Rum mimarisi, begonvillerle süslü evleri görerek fotoğraf molası veriyoruz. Eski Rum Mahallesi gezimiz sonrası tarihi Meryemana Kilisesi’ni ziyaret ediyoruz. Ardından vereceğimiz serbest zaman içerisinde dileyen misafirlerimiz sakızlı kahve içebilir; dileyen misafirlerimiz ise alışveriş yapabilir. Serbest öğle yemeği molası sonrası feribot ile adadan ayrılıyor ve Geyikli iskelesinden aracımızla hareket ediyoruz. Keyifli bir yolculuk sonrası tarihi Behramkale (Assos antik kenti) köyüne ulaşıyoruz. Burada yer alan şehir surları, su sarnıçları ve Athena Tapınağını ziyaretimiz sonrası Assos’tan ayrılarak Edremit’e doğru yola çıkıyoruz. Zeytin ağaçları içerisinden, Kaz Dağları manzarası ile Güre’ye ulaşıyor ve otelimize yerleşiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde. (Güre Form Termal Otel Vb.)

2.GÜN : 

Otelimizde alınan sabah kahvaltısı sonrasında Ayvalık’a hareket ediyoruz. Burada yer alan ve son dönemlerde doğaya kaçış için tercih edilen Cunda Adası’na ulaşıyoruz. Yürüyerek kordonu görüyoruz ve Taksiyarhis Kilisesi’ni geziyoruz. Yeni restore edilen bu eşsiz kiliseyi ziyaretimiz sonrasında serbest zaman veriyoruz. Serbest zaman içerisinde dileyen misafirlerimiz sakızlı kahve içebilir, dileyenler sakızlı dondurmasının tadına bakıp alışveriş yapabilirler. Alışveriş molası sonrası adadan ayrılarak Ayvalık takım adalarını kuş bakışı izleyebileceğimiz ve muhteşem manzarasında Midilli adasını görebileceğimiz nokta olan Şeytan Sofrası’na çıkıyoruz. Serbest zaman sonrası buradan ayrılarak Eski Foça’ya ulaşıyoruz. Yürüyerek şehir surlarını ve limanı geziyoruz. Serbest zaman sonrası buradan ayrılarak İzmir'e doğru hareket ediyoruz. Keyifli yolculuk sonrası  otelimize yerleşiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde. (İzmir Mitte Port Vb.)

3.GÜN:
Otelimizde alınan sabah kahvaltısı sonrasında güzel İzmir’den, Çeşme’ye doğru hareket ediyoruz. Çeşme limanda yer alan Kale ile gezimize başlıyoruz. Kale gezisi sonrası marinada serbest zaman veriyoruz. Serbest zaman sonrası Alaçatı’ya hareket ediyoruz. Yel değirmenlerinin gölgesinde, bir Rum köyü olan Alaçatı’da serbest zaman veriyoruz. Serbest zaman sonrası Alaçatı’dan hareket ederek Sığacık Limanı’na ulaşıyoruz. Fotoğraf ve serbest zaman sonrası otelimize dönüyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde. (İzmir Mitte Port Vb.)
 
4.GÜN:

Otelimizde alınan sabah kahvaltısı sonrasında Selçuk’a hareket ediyoruz. Burada yer alan ve Hıristiyanların Hac merkezi olarak kabul edilen Meryemana’ya ulaşıyoruz. Ziyaretimiz sonrası Efes Antik Kenti gezimize başlıyoruz. Sırasıyla Odeon, Kuretler Caddesi, Latrina, Hadrian Tapınağı, Celsus Kütüphanesi ve Amfi Tiyatroyu ziyaret ediyoruz. Ziyaretlerimiz sonrası öğle yemeği molamızı veriyoruz. Yemek sonrası son dönemlerde adından çokça söz ettiren, şirin bir Ege köyü  Şirince’ye ulaşıyoruz. Burada vereceğimiz serbest zaman sonrası Kuşadası’na ulaşıyoruz. Limanda vereceğimiz serbest zaman sonrası gezimizi tamamlayarak Konya’ya hareket ediyoruz. Siz değerli misafirlerimizle başka bir Farma Tur organizasyonunda görüşmek dileği ile vedalaşıyoruz

GEZİ BEDELİ

İki Kişilik Odada Kişi Başı

8700 ₺ Kredi Kartına 5 Taksit

8000 ₺ Nakit Ödeme

Tek Kişilik Oda Farkı

2610 ₺ Kredi Kartına 5 Taksit

2400 ₺ Nakit Ödeme

0-2 Yaş Çocuk Bedeli

İki Yetişkin Yanında 

Ücretsiz

3-6 Yaş Çocuk Bedeli

İki Yetişkin Yanında 

2800 ₺

7-12 Yaş Çocuk Bedeli

İki Yetişkin Yanında 

5600 ₺

Geziye Dahil Olan Hizmetler

  • 3 Gece Otel Konaklaması

  • 4 Sabah Kahvaltısı

  • 3 Akşam Yemeği

  • Konforlu Ulaşım

  • Araç İçi Zengin İkramlar

  • 1618 Sayılı Yasa Gereği Zorunlu Seyahat Sigortası

  • Profesyonel Rehberlik 

  • 24 Yıllık FARMATUR Kalite ve Güvencesi

Geziye Dahil Olmayan Hizmetler

  • Müze ve Ören Yeri Giriş Ücretleri
  • Öğle Yemekleri 
  • Yemeklerde Alınan Tüm İçecekler
  • Kişisel Harcamalar

Turumuza Çıkarken

  • Rahat Kıyafet, Rahat ayakkabı (önceden giyilmiş), Terlik, Şapka, Şemsiye veya Yağmurluk, Hırka

  • Diş Macunu ve Fırça, Kişisel Temizlik Malzemeleri, Kozmetik, Şampuan, Rutin kullanılan ilaçlar, Lens  Solüsyonları

  • Mini Dikiş Seti, Çakı, Not Defteri, Harita, Adres ve Telefon defteri

  • Cep Telefonu ve Şarj Aleti, Güneş Gözlüğü

  • Nüfus Cüzdanı, ATM Banka Kartlarınızı Unutmayınız.

Evden Çıkarken

  • Elektrik-Gaz ve Su kontrollerini, evcil hayvanlarınızın ve çiçeklerinizin bakımını, kapı ve pencerelerinizi kapatmayı, değerli eşyalarınızı emniyete almayı unutmayınız.

FARMATUR.com.tr sitesinde yer alan tüm metin, resim ve içeriklerin telif hakları farmatur.com.tr’a aittir. Hiçbir şekilde basılı veya elektronik bir ortamda izinsiz kullanılamaz.Sitemizde yer alan programlar, örnek programlardır. Yol, hava ya da mücbir sebepler dolayısıyla değişilik yapma hakkı acentamız ve rehberimiz sorumluluğundadır.Tüm otel bilgileri , fiyatlar ve programlar bilgilendirme amaçlı olup, değişiklik arz edebilir. Otel kategorileri ve yıldız sayıları T.C. Turizm Bakanlığı tarafından belirlenir.Tesislerin süreç içinde değiştirdikleri yıldız sayıları yine bakanlık tarafından kontrol edilir.FARMATUR otellere ait belirtilen yıldız sayılarının bilgisi oteller tarafından acentemize verilmiş olup tavsiye ötesine geçmemektedir. FARMATUR bu bilgilendirmeden dolayı sorumlu tutulamaz. Bu internet sitesinin kullanıcıları farmatur.com.tr Site Kullanım Kurallarını ve Gizlilik Politikasını kabul etmiş sayılırlar.

konya çıkışlı izmir turu, konya çıkışlı turlar, konya çıkışlı tur takvimi, bozcaada turu, konya çıkışlı eylül turları, eylül ayı tur takvimi, eylül turları, konyada en iyi tur firmaları, konya çıkışlı ege turu,

uçaklı istanbul turu
7.24.png
bottom of page