top of page
BÜYÜK EGE TURU
büyük ege.jpg
uçaklı istanbul turu

BÜYÜK EGE TURU

Bozcaada - Ayvalık - Çeşme – Kuşadası
Pamukkale - Efes - Şirince
29 Ağustos - 03 Eylül 2023
5 Gece – 5 Gün

Hareket:
Siz saygıdeğer konuklarımızı 20.30’da Konya Devlet Tiyatrosu önünden alarak Geyikli'ye hareket ediyoruz. Akşehir ve Kütahya güzergâhını takiben rehberimizin anlatımı, deneyimli kaptanlarımızın güvenli sürüşü ile rahat ve keyifli bir yolculuk yapıyoruz.

 
1.GÜN:
Özel tesisimizde alınan sabah kahvaltısı sonrası Geyikli İskelesi’ne ulaşıyoruz; bizleri Bozcaada’ya götürecek olan feribotu beklerken sahilde çay, kahve keyfi için serbest zaman veriyoruz. Daha sonra feribota binerek yarım saatlik yolculuk sonrasında Bozcaada'ya ulaşıyoruz. İnanılmaz şirinlikteki Bozcaada daha ilk adımımızda bizleri büyülüyor. Ada’da Rüzgâr Değirmenleri'ni (Panoramik), Ceneviz Kalesi’ni (Panoramik) fotoğrafladıktan sonra öğle yemeği için serbest zaman veriyoruz. Yemek sonrası konuklarımızla adanın ılık rüzgârı ile birlikte yürüyüş yapıyoruz. Serbest zaman sonrası deniz kıyısında çaylarımızı yudumlayıp feribota binerek Geyikli İskelesi'ne ulaşıyor ve otelimize hareket ediyoruz. Keyifli günün ardından otelimize yerleşiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.

​2.GÜN:
Otelimizde alınan sabah kahvaltısından sonra Ayvalık’ın, sahil kesimi olan Cunda Adası’na ulaşıyoruz. Rum mimarisi evlerle örülü sokaklarda yürüyüş yaparak keşfimize başlıyoruz. Rum mimarisi evler ve Arnavut kaldırımlı taş sokaklar sizleri büyüleyecek. Aynı mimari tarzda inşa edilen ‘’Taksiyaris Kilisesi’’ni ziyaret ettikten sonra, Cunda’nın meşhur sakızlı kahvesi ve sakızlı dondurmasını tatmak için Taş Kahve’de serbest zaman veriyoruz. Keyifli Cunda gezimizden sonra bölgenin tüm güzelliğini kuş bakışı görebileceğimiz nokta olan Şeytan Sofrası'na çıkıyoruz. Burada vereceğimiz serbest zamanda Midilli Adası’na karşı çaylarımızı yudumluyor ve fotoğraf çekme imkânı buluyoruz. Gezimizin ardından İzmir’e ulaşıyoruz. Otelimize yerleşiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.

3.GÜN:
Otelimizde alınan sabah kahvaltısının ardından Kordon’da Saat Kulesi ve Kemeraltı Çarşısı’nı görüyor, Konak meydanında fotoğraf molası verdikten sonra  Çeşme'ye ulaşıyoruz. Çeşme Kalesi ve Marina’yı gördükten sonra Alaçatı’ya ulaşıyoruz. Son dönemlerin parlayan turizm merkezlerinden biri olan ve Rum mimarisinin Türk sanatı senteziyle oluşmuş şirin bir beldesi olan Alaçatı sizleri büyüleyecek. Vereceğimiz serbest zaman sonrası otelimize yerleşiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.

4.GÜN:
Otelimizde alınan kahvaltı sonrası keyifli bir yolculuk ile Selçuk ilçesine ulaşıyoruz. Hristiyanlar için bir hac merkezi olan ve her yıl binlerce ziyaretçiyi ağırlayan Meryem Ana Kilisesi’ni görerek bölgenin en önemli ve korunmuş antik şehri olan Efes Antik Şehri’ni ziyaret ediyoruz. Burada Gymnasium, Roma Hamamları, Hadrian Tapınağı, Efes Antik Tiyatrosu, Mermer Cadde ve Yamaç evlerini ziyaret ediyoruz. Gezimizin ardından şirin bir köy olan Şirince’ye hareket ediyoruz. Ege’nin bütün renklerini ve kültürünü yaşayabileceğiniz bu eşsiz köyümüzde serbest zaman veriyoruz. Şirince gezimiz sonrası Kuşadası’na ulaşıyoruz ve otelimize yerleşiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.

5.GÜN:
Otelimizde alınan sabah kahvaltısından sonra Denizli’ye doğru hareket ediyoruz. Travertenleri ile ünlü ve dünyada örneği olmayan doğa harikası Pamukkale Travertenlerinde serbest zaman veriyoruz. Dileyen misafirlerimiz travertenlerde hoşça vakit geçirebilir. Traverten gezimiz sonrası serbest öğle yemeğimizi alıyor; yemeğimizin ardından Konya’ya hareket ediyoruz. Keyifli turumuzun ardından Konya’ya ulaşıyor ve siz değerli misafirlerimizi almış olduğumuz noktada bırakarak, bir başka Farma Tur organizasyonunda görüşmek dileği ile vedalaşıyoruz.

GEZİ BEDELİ

İki Kişilik Odada Kişi Başı

8250 ₺  Kredi Kartına 6 Taksit

7600 ₺ Nakit Ödeme

Tek Kişilik Oda Farkı

2475 ₺ Kredi Kartına 6 Taksit

2280 ₺ Nakit Ödeme

0-2 Yaş Çocuk Bedeli

İki Yetişkin Yanında 

Ücretsiz

3-6 Yaş Çocuk Bedeli

İki Yetişkin Yanında 

2660 ₺

7-12 Yaş Çocuk Bedeli

İki Yetişkin Yanında 

5320 ₺

Geziye Dahil Olan Hizmetler

  • 4 Gece Otel Konaklaması

  • 5 Sabah Kahvaltısı

  • 4 Akşam Yemeği

  • Konforlu Ulaşım

  • Araç İçi Zengin İkramlar

  • 1618 Sayılı Yasa Gereği Zorunlu Seyahat Sigortası

  • Profesyonel Rehberlik 

  • 23 Yıllık FARMATUR Kalite ve Güvencesi

Geziye Dahil Olmayan Hizmetler

  • Müze ve Ören Yeri Giriş Ücretleri
  • Öğle Yemekleri
  • Yemeklerde Alınan Tüm İçecekler
  • Kişisel Harcamalar

Turumuza Çıkarken

  • Rahat Kıyafet, Rahat ayakkabı (önceden giyilmiş), Terlik, Şapka, Şemsiye veya Yağmurluk, Hırka

  • Diş Macunu ve Fırça, Kişisel Temizlik Malzemeleri, Kozmetik, Şampuan, Rutin kullanılan ilaçlar, Lens  Solüsyonları

  • Mini Dikiş Seti, Çakı, Not Defteri, Harita, Adres ve Telefon defteri

  • Cep Telefonu ve Şarj Aleti, Güneş Gözlüğü

  • Nüfus Cüzdanı, ATM Banka Kartlarınızı Unutmayınız.

Evden Çıkarken

  • Elektrik-Gaz ve Su kontrollerini, evcil hayvanlarınızın ve çiçeklerinizin bakımını, kapı ve encerelerinizi kapatmayı, değerli eşyalarınızı emniyete almayı unutmayınız.

FARMATUR.com.tr sitesinde yer alan tüm metin, resim ve içeriklerin telif hakları farmatur.com.tr’a aittir. Hiçbir şekilde basılı veya elektronik bir ortamda izinsiz kullanılamaz.Sitemizde yer alan programlar, örnek programlardır. Yol, hava ya da mücbir sebepler dolayısıyla değişilik yapma hakkı acentamız ve rehberimiz sorumluluğundadır.Tüm otel bilgileri , fiyatlar ve programlar bilgilendirme amaçlı olup, değişiklik arz edebilir. Otel kategorileri ve yıldız sayıları T.C. Turizm Bakanlığı tarafından belirlenir.Tesislerin süreç içinde değiştirdikleri yıldız sayıları yine bakanlık tarafından kontrol edilir.FARMATUR otellere ait belirtilen yıldız sayılarının bilgisi oteller tarafından acentemize verilmiş olup tavsiye ötesine geçmemektedir. FARMATUR bu bilgilendirmeden dolayı sorumlu tutulamaz. Bu internet sitesinin kullanıcıları farmatur.com.tr Site Kullanım Kurallarını ve Gizlilik Politikasını kabul etmiş sayılırlar.

konya çıkışlı ege turu, ege turu, izmir turu, çeşme turu, alaçatı, bozcaada, ayvalık, kuşadası, efes antik kenti, konya çıkışlı turlar, ağustos ayı turları, ağustos turu, ağustos turları, konya çıkışlı izmir turu, 

7.24.png
bottom of page