top of page
MARMARİS - DATÇA TURU
MARMARİS.png

MARMARİS - DATÇA TURU

Gökova Körfezi - Akyaka - Azmakbaşı Çayı
Marmaris Tekne Turu - Kargı Koyu - Eski Datça
21 - 24 Eylül 2023
3 Gece – 3 Gün

Hareket:
Siz saygıdeğer konuklarımızı 23:59’da Anıt Devlet Tiyatrosu önünden alarak lüks otobüsümüzle Akşehir, Dinar ve Denizli güzergahını takip ederek Farma Tur ikramlarıyla Marmaris’e doğru hareket ediyoruz. Rahat ve keyifli bir yolculuk yapacağız.
 
(*** İlk gün otele giriş yapmadan Yüzme Molaları olacağı için misafirlerimizin kendilerini buna göre hazırlamaları ve kendilerine küçük bir deniz çantası yapmaları gerekmektedir)

1.GÜN:

Özel bir tesiste alınan sabah kahvaltısının ardından Gökova Körfezi’nin inci gibi ardı ardına dizilmiş koylarını, gökyüzünü kıskandıracak mavilikteki denizini ve çam ağaçlarıyla mavi suların el ele tutuşarak meltem rüzgarının hafif serinliği ve keşfedilmemiş güzellikleri yaşamak için Gökova Körfezi üzerinden meltem rüzgarı ve ortamın sessizliğini bozan dalgaların çırpınışları eşliğinde çam ormanlarında ilerleyerek flora zengini Akyaka’ya ulaşıyoruz. Fauna ve Florası ile Türkiye’nin en zengin çayı olan Azmakbaşı Çayı’ndan dileyen misafirlerimiz ile teknemize binerek akvaryum misali yapacağımız yolculuğumuza başlıyoruz. Ardından yaz aylarında doğal klimalı bir ortamı olan Azmak Çayı kenarında yada dileyen misafirlerimiz için Gökova Körfezinde yüzme molası için serbest zamanı veriyoruz. Vermiş olduğumuz serbest zaman sonrasında Okaliptüs ağaçları ile sarılı Aşıklar Yolunda mola veriyoruz ve keyifli bir yürüyüş yapıyoruz. Gezimizin ardından Marmaris’e ulaşıyoruz. Otelimize yerleşiyoruz. Kısa İstirahat sonrasında dileyen misafirlerimizle Ekstra Jeep Safari için hazırlıklarımızı yapıp otelimizin önünden takımları oluşturup jeeplerimize biniyoruz. Adrenalin dolu aktivitede marmaris’in eşsiz ormanları arasından geçerek Off-Road parkurumuza gidiyoruz. Gerekli ekipmanımızı alıp (Su tabancası) Eğlenceli, ıslak serüvenimize başlıyoruz. Muhteşem doğa manzarası ile vadilerden geçerek ilk mola yerimize ulaşıyoruz. Ardından başka benzerine denk gelemeyeceğiniz Orhaniye sahilindeki Kızkumu Plajı’na varıyoruz. Yüzme ve denizde yürüme molası veriyoruz. Daha sonra Sığla ağaçları eşliğinde Turgut Köyü’ndeki Turgut Şelalesi’ne varıyoruz. Yaklaşık 10 metreden akan manzarası, soğukluğu ile kendisine hayran bırakan doğal bir çağlayandır. Soğuk sularında serinleyip fotoğraflar çekindikten sonra Jeeplerimize binerek otelimize geri dönüyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.

​2.GÜN:
Otelde alınan sabah kahvaltısının ardından mistik duyguların yaşanılmasına etken olacak İçmeler tekne turumuza çıkıyoruz. İlk olarak isminin bütün özelliklerine sahip olduğu düşünülen Cennet Adası’nda yüzme molası veriyoruz. Molamız sonrasında yörenin en güzel koylarından biri olan Fosforlu Mağara’yı gezip ve Akvaryum Koyu’nda öğle yemeği için mola veriyoruz. Denizdeki durgunluğa göre İnci bir kolye misali arka arkaya dizilmiş olan Amos Koyu, Yıldız Adası, Yalancı Boğaz, Kumlu Bük, Cennet Adası, Kızılkum, Kadırga Koyu, Bakla Büklü Koy’larının bazılarında vereceğimiz serbest zaman ve yüzme molaları sonrasında otele dönüyoruz. Akşam yemeği sonrasında dileyen misafirlerimizle Marmarisin eğlencelerine katılıyoruz. Konaklama otelimizde.

​3.GÜN:
Otelde alınan sabah kahvaltısı sonrasında mistik sokakları, begonvil sarkan balkonları, davetkar ahşap kapıları ve bölgenin tanınmasını sağlayan Can Yüvel evi ile bizleri karşılayacak olan Eski Datça’ya geçiyoruz. Serbest zaman sonrası Datça’nın Cennet koylarından biri olan Kargı Koyuna hareket ediyoruz. Burada vereceğimiz yüzme molamızın ardından Rehberin belirleyeceği saatte bölgeden ayrılıyor Konya’ya hareket ediyoruz. Rüya gibi bir tatil sonrasında Akşam saatlerinde Konya’ya varıyoruz. Sizleri aldığımız noktaya bırakarak bir başka FARMA TUR organizasyonunda buluşmak üzere vedalaşıyoruz.

GEZİ BEDELİ

İki Kişilik Odada Kişi Başı

6500 ₺  Kredi Kartına 6 Taksit

6000 ₺ Nakit Ödeme

Tek Kişilik Oda Farkı

1950 ₺ Kredi Kartına 6 Taksit

1800 ₺ Nakit Ödeme

0-2 Yaş Çocuk Bedeli

İki Yetişkin Yanında 

Ücretsiz

3-6 Yaş Çocuk Bedeli

İki Yetişkin Yanında 

2100 ₺

7-12 Yaş Çocuk Bedeli

İki Yetişkin Yanında 

4200 ₺

Geziye Dahil Olan Hizmetler

  • 2 Gece Otel Konaklaması

  • 3 Sabah Kahvaltısı

  • 2 Akşam Yemeği

  • 1 Tam Gün Öğle Yemekli Tekne Turu

  • Konforlu Ulaşım

  • Araç İçi Zengin İkramlar

  • 1618 Sayılı Yasa Gereği Zorunlu Seyahat Sigortası

  • Profesyonel Rehberlik 

  • 23 Yıllık FARMATUR Kalite ve Güvencesi

Geziye Dahil Olmayan Servisler

  • Müze ve Ören Yeri Giriş Ücretleri
  • Azmakbaşı Çayı Tekne Turu
  • 2 Öğle Yemeği
  • Jeep Safari
  • Yemeklerde Alınan Tüm İçecekler
  • Teknede Alınan Tüm İçecekler
  • Kişisel Harcamalar

Turumuza Çıkarken

  • Rahat Kıyafet, Rahat ayakkabı (önceden giyilmiş), Terlik, Şapka, Şemsiye veya Yağmurluk, Hırka

  • Diş Macunu ve Fırça, Kişisel Temizlik Malzemeleri, Kozmetik, Şampuan, Rutin kullanılan ilaçlar, Lens  Solüsyonları

  • Mini Dikiş Seti, Çakı, Not Defteri, Harita, Adres ve Telefon defteri

  • Cep Telefonu ve Şarj Aleti, Güneş Gözlüğü

  • Nüfus Cüzdanı, ATM Banka Kartlarınızı Unutmayınız.

Evden Çıkarken

  • Elektrik-Gaz ve Su kontrollerini, evcil hayvanlarınızın ve çiçeklerinizin bakımını, kapı ve pencerelerinizi kapatmayı, değerli eşyalarınızı emniyete almayı unutmayınız.

FARMATUR.com.tr sitesinde yer alan tüm metin, resim ve içeriklerin telif hakları farmatur.com.tr’a aittir. Hiçbir şekilde basılı veya elektronik bir ortamda izinsiz kullanılamaz.Sitemizde yer alan programlar, örnek programlardır. Yol, hava ya da mücbir sebepler dolayısıyla değişilik yapma hakkı acentamız ve rehberimiz sorumluluğundadır.Tüm otel bilgileri , fiyatlar ve programlar bilgilendirme amaçlı olup, değişiklik arz edebilir. Otel kategorileri ve yıldız sayıları T.C. Turizm Bakanlığı tarafından belirlenir.Tesislerin süreç içinde değiştirdikleri yıldız sayıları yine bakanlık tarafından kontrol edilir.FARMATUR otellere ait belirtilen yıldız sayılarının bilgisi oteller tarafından acentemize verilmiş olup tavsiye ötesine geçmemektedir. FARMATUR bu bilgilendirmeden dolayı sorumlu tutulamaz. Bu internet sitesinin kullanıcıları farmatur.com.tr Site Kullanım Kurallarını ve Gizlilik Politikasını kabul etmiş sayılırlar.

konya çıkışlı turlar, marmaris turu, konya çıkışlı datça turu, datça turu, tekne turu, deniz turu,
akyaka turu,

uçaklı istanbul turu
7.24.png
bottom of page