top of page
UZAKDOĞU TURU
BANGKOK.jpg

UZAK DOĞU TURU

Bangkok – Pattaya – Phuket 

Türk Hava Yolları Tarifeli Seferleri ile 

24 Kasım - 03 Aralık 2023

8 Gece 9 Gün

Tüm Gündüz Extra Turları Dahil

1. Gün: İSTANBUL - BANGKOK

Siz değerli misafirlerimizle 24 Kasım 2023 Cuma günü İstanbul Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminali THY kontuarı önünde saat 12:30'da buluşuyoruz. Bagaj, bilet ve pasaport işlemlerinin ardından Türk Hava Yollarının TK58 sefer sayılı uçuşu ile saat 15:20 Bangkok  uçağı ile hareket ediyoruz. Yerel saat ile 04:45’de varışımızın ardından alanda bizleri bekleyen aracımız ile panoramik şehir turumuz başlıyor. Yapılacak olan panoramik şehir turumuzda, Altın Buda Tapınağı, Çiçek Pazarı, Çin Mahallesi, Parlemento Binası ve Demokrasi Anıtı, Tayland’ın yeni en yüksek binası görülecek yerlerden bazılarıdır. Bu turumuz esnasında hem Bangkok’un egzotik ama modern güzelliğini hem de Tayland’ı derinden etkileyen Budizmi daha yakından tanıma fırsatımız olacaktır. Turumuzun ardından otelimize transfer. Akşam Asiatique River Front Gece Pazarı turuna katılıyoruz. Bangkok’un tarihindeki ilk ticari liman yerleşimi olan bu dev panayır alanında asya kültürüne özgü sayısız minik dükkanlarda alışveriş yapabilecek ve nehir kenarındaki thai kafelerinde keyif molası verebileceksiniz. Turumuzun ardından otelimize transfer. Geceleme otelde. (4* Iconic Ari vb.)

2.Gün: BANGKOK

Otelde alacağımız sabah kahvaltısının ardından Yüzen Çarşı turuna katılıyoruz. Dünyaca ünlenmiş ve CNN televizyonunun jeneriklerine dahi girmiş olan otantik yüzen çarsı gezisinde Hindistan Cevizi Çiftliği, meşhur Tik Ağacı Atölyesi ve dar kanalların içinde yerel köylülerin el emeklerinin satıldığı yerlerden alışveriş yapma imkânı bulabileceksiniz. Şehre dönüş yolculuğu esnasında taze tropikal meyveler, hindistan cevizi ve pankek ikramlarımızda olacaktır. Turumuzun ardından otelimize transfer. Geceleme otelde. (4* Iconic Ari vb.)

3.Gün: BANGKOK - PATTAYA

Otelde alacağımız sabah kahvaltısının ardından bizleri bekleyen özel araç ile yaklaşık 2 saat sürecek kara yolculuğu sonrası Mücevher Müzesinde kısa bir mola verilmesinin ardından Milyon Yıllık Taş Park, Timsah Çiftliği ve Fil Safari turumuza katılıyoruz. Turumuzda ilk durağımız Milyon Yıllık Taş Park olacaktır.  Çevresinin tamamı orijinal volkanik taşlar ve dev bonzai ağaçları ile donatılmış bu taş parkı gezdikten sonraki durağımız Timsah çiftliği olacaktır. Timsahlar ile yapılacak tehlikeli gösterileri izleyecek, daha sonra içinde birçok hayvanı barından Uzakdoğuya Has Hayvanat Bahçesini gezecek ve kaplanlarla hatıra fotoğrafı çektireceğiz. Turumuzun ardından otelimize transfer. Akşam dileyen misafirlerimiz ekstra düzenlenecek Alcazar Kabere Şov turuna katılabilirler. (Vip Koltuklar – 35 Euro) Asyanın gelmiş geçmis en meşhur kabere şovlarından biri olan ve  birbirinden ilginç sahne ve kostümlerin sürekli değiştiği keyifli bir program izlemeye hazır olun. Sahne sonrası sizleri sürprizler bekliyor olacak. Turumuzun ardından otelimize transfer. Geceleme otelde. (4* Mike Garden)

4.Gün: PATTAYA

Otelde alacağımız sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Siz kıymetli misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek Sürat Teknesi ile Öğle Yemekli Mercan Adası turuna katılıyoruz. Mercan kayalıkları ile ünlü adanın beyaz kumsalında, denizin tüm tonlarına şahit olarak tüm gün deniz keyfi yapacağız ve öğle yemeğimizi adanın lokal restoranında alacağız. Turumuzun ardından otelimize transfer. Geceleme otelde. (4* Mike Garden)

5.Gün: PATTAYA – BANGKOK - PHUKET

Otelde alacağımız sabah kahvaltısının ardından bizleri bekleyen özel aracımız ile Bangkok Havalimanına transferimiz gerçekleşiyor. 55 dakika süreli kısa uçusun ardından hava alanında bizleri bekleyen özel aracımız ile otelimize transfer ve serbest zaman. Otelde kısa bir dinlenmenin ardından akşam dileyen misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek Açık Büfe Yemekli Fantasea Show turu katılabilirler. (75 Euro) 60 dönümlük bir alanda kurulu bu Tayland kültürel tema parkında öncelikle akşam yemeğimizi yiyeceğiz. Yemeğin ardından parkı gezip, 1600 koltuk kapasiteli dev şov alanında 270 derecelik açı ile hazırlanmış olan harika bir program izleyecegiz. Bu güzel gecenin ardından otelimize transferimiz gerçekleşecek. Geceleme otelde.Geceleme otelde. (4* Oakwood Patong)

6.Gün: PHUKET

Otelde alacağımız sabah kahvaltısının ardından Sürat Teknesi ile öğle yemekli James Bond Adası turuna katılıyoruz. Sürat teknesi ile James Bond Adasına yapacağımız yolculuğumuz esnasında dünyanın en güzel jeolojik yapılarından olan Kaya Adacıklarını görme fırsatına sahip olacağız. Adaya varışımızı takiben ‘’James Bond Altın Tabancalı Adam’’ filminin çekildiği sette fotoğraf çektirebilecek ve local pazarda alışveriş yapma imkânını bulacağız. Kanolar ile dış dünya ile bağlantımızı keserek filmlerde görebildiğimiz doğal vaha oluşumlarını fotoğraflayacağız. Dönüş esnasında adanın lokal restoranında öğle yemeği yiyeceğiz. Güzel bir yemeğin ardından otelimize transfer. Geceleme otelde. (4* Oakwood Patong)

7.Gün: PHUKET

Otelde alacağımız sabah kahvaltısının ardından Sürat Teknesi ile öğle yemekli Phi Phi Adası turuna katılıyoruz. Phi Phi Don ve Phi Phi Leh adlarındaki 2 komşu adadan oluşan bu adalar kombinesi Leonardo Di Caprio’nun kumsal filmi ile ünlenmiştir. Bu ünlü kumsalın beyaz kumlu açık mavi sularında Şnorkel deneyimi yasayacağız. Yumurta koyu , Maymun koyu ve Korsan Mağarası ayrıca görülecek kumsallardan bazılarıdır.Turumuzun ardından adanın otantik restoranlarından birinde öğle yemeği alacağız. Güzel bir yemeğin ardından otelimize transfer. Geceleme otelde. (4* Oakwood Patong)

8.Gün: PHUKET – İSTANBUL

Otelde alacağımız sabah kahvaltısının ardından Fil Safarisi turuna katılıyoruz. Fillere binerek, doğal köy ve orman ortamında keyifli bir safariye var mısınız? Fillerle ilgili genel bir bilgilendirmenin ardından bu keyifli safariyi gerçekleştiriyoruz. Turumuzun ardından havalimanına transfer. Bagaj ve bilet işlemlerinin ardından Türk Hava Yollarının TK173 sefer sayılı uçuşu ile saat 22.45’de İstanbul’a hareket. Rahat ve konforlu bir uçuşu ardından yerel saat ile 05:40’de İstanbul’a varış ve turumuzun sonu.

UÇUŞ BİLGİLERİ

GİDİŞ    =   24 Kasım 2023   TK58     İSTANBUL - BANGKOK          Biniş saati 15:20   İniş saati   04:45

DÖNÜŞ =  02 Aralık 2023    TK173   PHUKET – İSTANBUL             Biniş saati 22:45   İniş  saati  05:40

PHİ PHİ.jpg
FİL SAFARİ.jpg
Kata-Beach.jpg

GEZİ BEDELİ

İki Kişilik Odada Kişi Başı

1900 € Nakit Ödeme
(425€ Extra Tur Ücretleri, Tur Ücretine Dahildir.)

Tek Kişilik Oda Farkı

300 € Nakit Ödeme

0-1,99 Yaş Çocuk Bedeli

400 €

2 - 11,99 Yaş Çocuk Bedeli

1800 €

Geziye Dahil Olan Hizmetler

  • THY ile İSTANBUL-BANGKOK ve PHUKET-İSTANBUL Uçak Bileti

  • Bangkok – Phuket İç Hat Uçak Bileti

  • Havalimanı Vergileri

  • Alan – Otel – Alan transferleri

  • Panoramik Bangkok Şehir Turu

  • Asiatique River Front Gece Pazarı

  • Bangkok Yüzen Çarşı Turu

  • Milyon Yıllık Taş Park Turu 

  • Timsah Çiftliği ve Fil Safarisi Turu 

  • Öğle Yemekli Mercan Adası Turu

  • Öğle Yemekli James Bond Adası Turu

  • Öğle Yemekli Phi Phi Adaları Turu 

  • Phuket Fil Safarisi Turu

  • 3*/4* Otellerde 7 Gece – 8 Gün oda kahvaltı konaklama

  • Türkçe Rehberlik hizmetleri

Geziye Dahil Olmayan Hizmetler

  • Yurtdışı çıkış harcı

  • Seyahat Sağlık Sigortası (25 Euro)

  • Müze Ören Yeri Giriş Ücretleri

  • Fantasea Show (75 Euro)

  • Alcazar Kabere Show (35 Euro)

  • Kişisel Harcamalar

  • İsteğe Bağlı Rehber ve Şoför Bahşişleri

Turumuza Çıkarken

  • Rahat Kıyafet, Rahat ayakkabı (önceden giyilmiş), Terlik, Şapka, Şemsiye veya Yağmurluk, Hırka

  • Diş Macunu ve Fırça, Kişisel Temizlik Malzemeleri, Kozmetik, Şampuan, Rutin kullanılan ilaçlar, Lens  Solüsyonları

  • Mini Dikiş Seti, Çakı, Not Defteri, Harita, Adres ve Telefon defteri

  • Cep Telefonu ve Şarj Aleti, Güneş Gözlüğü

  • Nüfus Cüzdanı, ATM Banka Kartlarınızı Unutmayınız.

Evden Çıkarken

  • Elektrik-Gaz ve Su kontrollerini, evcil hayvanlarınızın ve çiçeklerinizin bakımını, kapı ve pencerelerinizi kapatmayı, değerli eşyalarınızı emniyete almayı unutmayınız.

FARMATUR.com.tr sitesinde yer alan tüm metin, resim ve içeriklerin telif hakları farmatur.com.tr’a aittir. Hiçbir şekilde basılı veya elektronik bir ortamda izinsiz kullanılamaz.Sitemizde yer alan programlar, örnek programlardır. Yol, hava ya da mücbir sebepler dolayısıyla değişilik yapma hakkı acentamız ve rehberimiz sorumluluğundadır.Tüm otel bilgileri , fiyatlar ve programlar bilgilendirme amaçlı olup, değişiklik arz edebilir. Otel kategorileri ve yıldız sayıları T.C. Turizm Bakanlığı tarafından belirlenir.Tesislerin süreç içinde değiştirdikleri yıldız sayıları yine bakanlık tarafından kontrol edilir.FARMATUR otellere ait belirtilen yıldız sayılarının bilgisi oteller tarafından acentemize verilmiş olup tavsiye ötesine geçmemektedir. FARMATUR bu bilgilendirmeden dolayı sorumlu tutulamaz. Bu internet sitesinin kullanıcıları farmatur.com.tr Site Kullanım Kurallarını ve Gizlilik Politikasını kabul etmiş sayılırlar.

7.24.png
bottom of page