top of page
SHARM EL-SHEIKH
Coral_reef_at_palmyra.jpg
goldenview2.jpg
EGSRENAISS_HADA-TOP-A1.jpg

SHARM EL-SHEIKH

RENAISSANCE GOLDEN VIEW BEACH RESORT OTEL
HER ŞEY DAHİL
THY ile VİZESİZ
03 - 07 KASIM 2023
GECE - 4 GÜN


1. Gün: İSTANBUL - SHARM EL SHEIKH

Siz değerli misafirlerimizle 03 Kasım 2023 (Cuma Sabahı) İstanbul Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali’nde Türk Havayolları kontuarı önünde saat: 06.30’da buluşuyoruz. Bagaj ve check-in işlemleri sonrasında THY'nin TK704 sefer sayılı uçuşu ile saat 09:30’da Mısır’ın egzotik tatil destinasyonu Sharm El Sheikh’e hareket ediyoruz. Yerel saat 11:05’te varışımızın ardından otelimize hareket ediyoruz. Check-in işlemlerimiz sonrasında odalara yerleşme, serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan turlara katılabilirler veya herşey dahil konseptte ki otelimizin imkanlarından faydalanabilir. Konaklama otelimizde.

2.Gün: SHARM EL SHEIKH
Sabah, kahvaltısının ardından otelinizdeki aktivitelerin tadını çıkarmanız için serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan turlara katılabilirler veya herşey dahil konseptte ki otelimizin imkanlarından faydalanabilir. Konaklama otelimizde.

3.Gün: SHARM EL SHEIKH
Sabah, kahvaltısının ardından otelinizdeki aktivitelerin tadını çıkarmanız için serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan turlara katılabilirler veya herşey dahil konseptte ki otelimizin imkanlarından faydalanabilir. Konaklama otelimizde.

4.Gün: SHARM EL SHEIKH
Sabah, kahvaltının ardından otelinizdeki aktivitelerin tadını çıkarmanız için serbest zaman Saat 12:00 itibari ile odalarımızı boşaltarak check-out yapıyoruz. Otelde bizi bekleyen araçlarımıza binerek Çöl Safarisi alanına gidiyoruz. Dileyen misafirler 4 tekerli ATV Quad motorlar ile çöl kumlarının arasında adeta dans edecek, muhteşem gün batımında fotoğraf molaları vererek anı ölümsüzleştirecek  ve çölde deveye binerek kısa bir gezi yapabilirler. Çöl safarisi ardından çölün ortasına konumlandırılmış Bedevi Kampına gidiyoruz. Burada bedevi çadırında akşam yemeği ve oryantal dans ve gösteriler eşliğinde eğlenceli saatler geçirecek ve otantik bir deneyim yaşayacağız. (Yemek Menüsü: Salata çeşitleri, pilav, patates, Mangal Tavuk ve Köfte. Alkolsüz içecekler dahildir.) yaşayacağımız bu efsane akşam yemeğinin ardından rehberimizin belirleyeceği saatte havalimanına transfer oluyoruz.

5.Gün: SHARM EL SHEIKH - İSTANBUL
Bilet ve gümrük işlemlerinden sonra Türk Hava Yolları’nın TK 701 sefer sayılı uçuşu ile saatte 01:45’te İstanbul'a hareket ediyoruz.  Yerel saat ile 05:45’te İstanbul'a varışımız ardından İstanbul'da ayrılacak misafirlerimizle vedaşlatıktan sonra İstanbul - Konya uçuşuna katılacak misafirlerimizle iç hatlarda uçağımızın kapısında buluşuyoruz. 07.45'de Konya'ya hareket ediyor ve 09.05'te Konya'ya varışımızla programımızın sonuna geliyor başka bir FARMATUR organizasyonunda görüşmek üzere vedalaşıyoruz.

UÇUŞ BİLGİLERİ

GİDİŞ    =  KONYA-İSTANBUL                                     03 KASIM 2023     Biniş saati: 05.05   İniş saati: 06.35 (EKSTRA)
                  İSTANBUL - SHARM EL-SHEIKH              03 KASIM 2023     Biniş saati: 09.30   İniş saati: 11.05

DÖNÜŞ =  SHARM EL-SHEIKH - İSTANBUL             07 KASIM 2023     Biniş saati: 01.45   İniş  saati: 05.45
                   İSTANBUL - KONYA                                  07 KASIM 2023      Biniş saati: 07.45   İniş saati: 09.05 (EKSTRA) 

TURA DAHİL OLMAYAN DİLEYEN MİSAFİRLERİMİZİN KATILABİLECEĞİ EXTRA TUR PAKETLERİ:
 
- Kahire Piramitler Turu (Otobüs ile ulaşım ) (125 USD Kişi Başı Yetişkin – 75 USD Çocuk Ücreti) 
Eski dünyanın 7 Harikasından birini görmeye hazır mısınız? Kahire yolculuğumuz başlıyor. Giza Piramitleri, gizemli Sfenks, Afrika'nın en büyük nehri ve dünyanın en zengin müzelerinden birini ziyaret edeceksiniz. Otobüsle rahat bir yolculuk ve büyülü başkent Kahire'desiniz. DİKKAT! Bu tura katılabilmek için Sharm Havalimanında pasaport kontrolünden geçmeden önce Vize Alınmalıdır. Acentenizden detayları sormayı unutmayınız!
- Kahire Piramitler Turu (Uçak ile ulaşım ) (300 USD Kişi Başı Yetişkin – 250 USD Çocuk Ücreti)
Eski dünyanın 7 Harikasından birini görmeye hazır mısınız? Giza Piramitleri, gizemli Sfenks, Afrika'nın en büyük nehri ve dünyanın en zengin müzelerinden birini ziyaret edeceksiniz. Uçakla sadece 1 saatlik kısa bir yolculuk ve büyülü başkent Kahire'desiniz. DİKKAT! Bu tura katılabilmek için Sharm Havalimanı’nda pasaport kontrolünden geçmeden önce Vize Alınmalıdır. Acentenizden detayları sormayı unutmayınız!
- Şehir Turu (35 USD Kişi Başı Yetişkin – 25 USD Çocuk Ücreti)
Sharm El Sheikh'i keşfedin. Yeni ve Eski şehri ziyaret edin: Eski Pazar ve ünlü El Sahaba Camii, El Farsha’da gün bitimi ve Şehirde Alışverişin Keyfini Çıkarın. Fares Restaurant'ta Akşam Yemeği: Deniz Ürünleri Menüsü: Deniz Ürünleri Çorbası – Kalamar – Karides – Izgara Singari Balığı – Pirinç Pilavı – Salata. (İçecekler Hariçtir)
-Tekne İle Ras Mohamed Turu (50 USD Kişi Başı Yetişkin – 25 USD Çocuk Ücreti)
Kızıldeniz'in en önemli rezerv alanlarından Ras Mohammed Milli Parkı içinde bulunan el değmemiş mercan resifleri ve canlı su altı dünyasını yakından keşfedeceğiniz bir tekne gezisine davetlisiniz. Otelinizden alınacak ve Ras Mohammed Doğal Parkı'ndan turunuza başlayacaksınız. Mercan resiflerinde dalgıç rehberler eşliğinde şnorkel ile yüzme yapabilirsiniz. Ayrıca "White Island" olarak adlandırılan ve deniz üzerinde doğal oluşum ile meydana gelen beyaz kum adasına uğranılacaktır. Burada resim çektirebilir ve şifalı olduğuna inanılan kumları ile kendinize bakım yapabilirsiniz. Öğle yemeği tur esnasında açık büfe olarak alınacaktır. Meşrubatlar yemeğe dahildir. Ayrıca yemek sonrasında mevsimsel meyve ikramı yapılmaktadır.
*Açık Büfe Menüsü : Salata Büfesi + Izgara Tavuk + Izgara Köfte + Patates Kroket + Pilav + Makarna + Tatlı                   
** Maske+Palet+Şnorkel geziye katılım için zorunlu olmamakla birlikte, dileyenler tur başlamadan kiralama yapabilir. Günlük kiralama ücreti parça başı ortalama 3$'dır.
-Deniz Gözlemi Turu (45 USD Kişi Başı Yetişkin – 25 USD Çocuk Ücreti)
Bölgenin en lüks, yarı denizaltı denilen 80 kişilik Royal SeaScope alt bölümü cam seyir tekneleriyle gerçekleştirilen ve 2 saat boyunca Kızıl Deniz'in 3 metre altında ıslanmadan müthiş deniz yaşamını gözlemleyebileceğiniz harika deniz altı seyahati. Çocuklu ailelere tavsiye edilir. 1 adet Hoş Geldiniz içeceği (meşrubat) dahildir.
-Tüplü Dalış "Scuba" Turu (60 USD Kişi Başı Yetişkin)
Otelinizden alınarak Ras Mohammed Mill Parkı'nda bulunan hareket alanına götürüleceksiniz. Dalış ekipmanlarınızın teslim alınacağı alanda kısa bir eğitimin ardından tekneler ile dalış yapılacak noktalara gideceğiz. Uzman eğitmenler eşliğinde 10 mt tüplü dalış yapacaksınız. Gün boyu farklı noktalarda yapılacak dalışlar arasında öğle yemeğiniz teknede açık büfe olarak servis edilecektir. 12 yaştan büyük ve sağlık problemi olmayan herkes bu aktiviteye katılabilir.
*Açık Büfe Menüsü : Salata Büfesi + Izgara Tavuk + Izgara Köfte + Patates Kroket + Pilav + Makarna + Tatlı
-ATV Çöl Safari (ATV Tek kişi 35 USD, ATV  iki kişi 50 USD (Çocuk İndirimi Yoktur))
Otelinizden alınarak başlayacak ve yaklaşık 2 saat sürecek aksiyon dolu bu eğlenceli turda 4 tekerli ATV Quad motorlar ile çöl kumlarının arasında adeta dans edecek, muhteşem gün batımında fotoğraf molaları vererek anı ölümsüzleştirecek ve çölde deveye binme imkânı bulacaksınız. Son durağımız olan Bedevi çadırında çay ikramı ile dinlenecek ve otelinize geri bırakılacaksınız.
*** Bedevi Çayı ve Kask tur fiyatına dahildir. Baş &Yüz Örtüsü (Poşu), Gözlük ve 1 şişe Su Kişibaşı 6.-USD
-Buggy Çöl Safari  (Buggy 2'li  50 USD, Buggy 4'lü 60 USD  (Çocuk İndirimi Yoktur))
Otelinizden alınarak başlayacak ve yaklaşık 2 saat sürecek aksiyon dolu bu eğlenceli turda 4 tekerli Buggy araçlar ile çöl kumlarının arasında adeta dans edecek, muhteşem gün batımında fotoğraf molaları vererek anı ölümsüzleştirecek ve çölde deveye binme imkânı bulacaksınız. Son durağımız olan Bedevi çadırında çay ikramı ile dinlenecek ve otelinize geri bırakılacaksınız.
*** Bedevi Çayı ve Kask tur fiyatına dahildir. Baş &Yüz Örtüsü (Poşu), Gözlük ve 1 şişe Su Kişibaşı 6.-USD

RENAISSANCE GOLDEN VIEW BEACH RESORT
RenaissanceGoldenViewBeach_03486-min.jpg
goldenview.jpg
goldenview2.jpg
content_hotel_5c62bd3057f576.22253744.jpg
e0c0d24e87d61242d2d9c8b02c0fd27d.jpg

GEZİ BEDELİ

İki Kişilik Odada Kişi Başı

800 $ Nakit Ödeme

Tek Kişilik Oda

1050 $ Nakit Ödeme

0-1,99 Yaş Çocuk Bedeli

200 $

2 - 11,99Yaş Çocuk Bedeli

600 $

Geziye Dahil Olan Hizmetler

  • THY ile İSTANBUL - SHARM EL-SHEIKH arası GİDİŞ-DÖNÜŞ ekonomi sınıf uçak bileti

  • Havalimanı Vergileri

  • Havalimanı – Otel – Havalimanı  transferleri

  • 5* RENAISSANCE GOLDEN VIEW BEACH RESORT otelde 3 Gece Herşey Dahil Konaklama

  • Son gün alınacak olan akşam yemekli Bedevi kampı turu ( Atv biniş ücreti dahil değildir)

  • Profesyonel Türkçe Rehberlik hizmetleri

  • 23 Yıllık Farmatur Kalite ve Güvencesi

Geziye Dahil Olmayan Hizmetler

  • Yurtdışı Çıkış Harç Pulu
  • Tur Programında Belirtilmeyen Tüm Geziler
  • Konya-İstanbul-Konya Gidiş-Dönüş Bağlantı Uçuşu (160 USD)
  • Mısır'a vizesiz gitme imkanınız bulunmaktadır. Ancak bu kapsamda sadece Sharm El Sheikh Havalimanı’na iniş yapıp aynı havalimanından dönüş yapılması ve Güney Sina Bölgesi’nden dışarıya çıkılmaması gereklidir
  • Kahire bölgesine gitmek istiyorsanız Havalimanında 25 USD ye Mısır Vizesi almanız gerekmektedir.
  • Kişisel Harcamalar

Turumuza Çıkarken

  • Rahat Kıyafet, Rahat ayakkabı (önceden giyilmiş), Terlik, Şapka, Şemsiye veya Yağmurluk, Hırka

  • Diş Macunu ve Fırça, Kişisel Temizlik Malzemeleri, Kozmetik, Şampuan, Rutin kullanılan ilaçlar, Lens  Solüsyonları

  • Mini Dikiş Seti, Çakı, Not Defteri, Harita, Adres ve Telefon defteri

  • Cep Telefonu ve Şarj Aleti, Güneş Gözlüğü

  • Nüfus Cüzdanı, ATM Banka Kartlarınızı Unutmayınız.

Evden Çıkarken

  • Elektrik-Gaz ve Su kontrollerini, evcil hayvanlarınızın ve çiçeklerinizin bakımını, kapı ve pencerelerinizi kapatmayı, değerli eşyalarınızı emniyete almayı unutmayınız.

FARMATUR.com.tr sitesinde yer alan tüm metin, resim ve içeriklerin telif hakları farmatur.com.tr’a aittir. Hiçbir şekilde basılı veya elektronik bir ortamda izinsiz kullanılamaz.Sitemizde yer alan programlar, örnek programlardır. Yol, hava ya da mücbir sebepler dolayısıyla değişilik yapma hakkı acentamız ve rehberimiz sorumluluğundadır.Tüm otel bilgileri , fiyatlar ve programlar bilgilendirme amaçlı olup, değişiklik arz edebilir. Otel kategorileri ve yıldız sayıları T.C. Turizm Bakanlığı tarafından belirlenir.Tesislerin süreç içinde değiştirdikleri yıldız sayıları yine bakanlık tarafından kontrol edilir.FARMATUR otellere ait belirtilen yıldız sayılarının bilgisi oteller tarafından acentemize verilmiş olup tavsiye ötesine geçmemektedir. FARMATUR bu bilgilendirmeden dolayı sorumlu tutulamaz. Bu internet sitesinin kullanıcıları farmatur.com.tr Site Kullanım Kurallarını ve Gizlilik Politikasını kabul etmiş sayılırlar.

konya çıkışlı mısır turu, mısır turu, konya tur firmaları, kasım ayı turları, konya çıkışlı kasım ayı turları, kasım ayı yurtdışı turları, konya çıkışlı kasım ayı sharm el sheikh turu, rıza turizm, jolytur, hennes, tatil budur, prontotour, tatil sepeti, gezinomi, little & joy turizm, Maxi Gezi, Binhan Tur, Konya çıkışlı, Nasip Turizm, Gezilanya

7.24.png
bottom of page